23
Feb

Ako získať garáž za 3900 € do 7 dní?

Znie to ako ponuka z teleshopingu. “Ak zavoláte do 15 minút, pribalíme Vám aj automatickú bránu.” My nie sme televízni predajcovia. Napriek tomu Vám vieme vyhotoviť garáž za sympatickú cenu, ktorá je vrátane DPH a bez malých hviezdičiek. Potrebujeme, aby ste mali pripravenú základovú dosku. Ostatné už nechajte na nás. Vy sa v pokoji môžete venovať svojej práci. A ešte budete mať jednu starosť. Umyť a vyleštiť svoje auto. Nech do novej garáže vojde v plnej paráde.

Stačí zavolať?

Áno, je to jednoduché. Ozvite sa nám. Podľa počtu objednávok Vám povieme termín, kedy prídeme stavať garáž. Od začiatku až do odovzdania to stihneme za 7 dní.

 

Termín dodania platí pri jednomiestnej garáži a v prípade, že budete mať hotovú prípravu.

Čo sa rozumie prípravou?

 

Úplne ideálne je mať základovú dosku. Ak bude garáž stáť na zamkovej dlažbe alebo na inom pevnom podklade, stačia Vám betónové pätky. Garáže vieme ukotviť aj do nich.

Máte otázky ohľadom podkladu? Ozvite sa nám. Radi Vám poradíme, ako spraviť prípravu.

 

Aké má garáž rozmery?

 

Obyčajná jednomiestna garáž má 3 x 5,4 m. Ak budete chcieť garáž pre dve autá, sme pripravení. Bude mať rozmer 5,6 x 5,4 m. Štandardnú výšku máme nastavenú na 2,4 m.

 

Je cena vrátane brány?

Dostanete kompletnú garáž aj s garážovou bránou. Používame značku HORMANN. V Európe je absolútnou špičkou v tejto oblasti.

 

Aký materiál používate na výstavbu?

 

Konštrukcia je z ocele a plášť je zo sendvičového panelu. Garáž je zateplená. Vďaka tomu v nej bude príjemne aj počas horúceho leta, aj krutej zimy. Viac sa o zložení a vlastnostiach dozviete TU.

 

Akej farby je garáž?

Základná garáž je dodávaná v bielej farbe. Môžete si priplatiť iný odtieň podľa vzorkovníka RAL. Príplatok pre jednogaráž je 200 €. Za dvojgaráž v inej farbe zaplatíte 400 €.

 

 

Mám záujem. Kde nájdem kontakt?

Zavolať môžete na +421 907 455 070. Všetky spôsoby nájdete TU.